top of page

la 16. marrask.

|

Kutojantie 2e

AIDA 2 Pool Espoo (fi)

AIDA 2 Pool seikkailu Espoossa

Ilmoittautuminen on suljettu :(
Katso muut seikkailumme
AIDA 2 Pool Espoo (fi)
AIDA 2 Pool Espoo (fi)

Aika & paikka

16. marrask. 2019 klo 13.00 – 17. marrask. 2019 klo 13.00

Kutojantie 2e, Kutojantie 2e, 02630 Espoo, Finland

Lisätietoa

AIDA2 Pool vapaasukellus seikkailulla opitaan vapaasukelluksen perustaidot ja -tiedot hengitystekniikasta ja rentoutumisesta räpylöillä sukeltamiseen ja paineentasaukseen. Seikkailu koostuu teorialuennoista, allasharjoituksista ja tentistä. Kurssimateriaali on englanniksi, mutta opetus on Suomen kielellä. Kouluttajana kurssilla toimii Kristian Mäki-Jussila ja apukouluttajana Henrietta Kivijärvi.

Seikkalun jälkeen oppilaalla on valmiudet turvalliseen vapaasukellukseen ja sukellustaitojen harjoittelemiseen. Seikkailun lopuksi AIDAn vaatimukset hyväksytysti suorittaneille oppilaille myönnetään AIDA2 Pool-vapaasukelluskortti, joka on vaatimuksena monilla sukelluskeskuksilla ympäri maailmaa vapaasukellustoimintaan osallistumiseen. Pool kortin voi päivittää Aida2 Freediver kortiksi suorittamalla avovesiosuudet meidän avovesikurssilla tai jonkun muun Aida kouluttajan kanssa missä päin maailmaa tahansa.

Vaatimuksina AIDA2-Pool seikkailuun osallistumiseen on 18-vuoden ikä (16 vanhempien suostumuksella) ja 200 metrin uimataito sekä 300 metrin uimataito perusvälineillä (maski, snorkkeli ja räpylät). Aiempaa kokemusta vapaasukelluksesta ei tarvita eikä myöskään muita kursseja esim. AIDA1. AIDA2 Pool kortin saamiseksi tulee suorittaa allasvaatimukset sekä tentti, joka perustuu kurssin teoriaosuuksiin sekä osallistujille sähköisesti jaettavaan aineistoon.

Allasharjoituksissa tarvitset sukelluksen perusvälineet (maski, snorkkeli ja räpylät) ja uima-asun, vedenpitävän ajanottokellon, painoja, sekä märkäpuvun. Märkäpuku olisi hyvä olla kurssilla etenkin hengenpidätysharjoituksissa jolloin paikallaan kelluessa tulee helposti kylmä. Uimahallin veden lämpötila on noin 28,5 astetta joten märkäpuku olisi hyvä olla. Jos sinulta puuttuu jokin näistä varusteista niin ilmoitathan meille mahdolliset puutteet hyvissä ajoin ennen kurssia. Meillä on jonkin verran varusteita joita mielellään lainaamme oppilaille.

Kurssin hinta on 150 € (sis alv 24%) mikä sisältää mm luentomonisteet, AIDA2 Pool-kortituksen, sisäänpääsymaksut sekä kouluttajien matkakulut. Kurssin voi maksaa paikanpäällä Smartumin, Edenredin tai ePassin liikuntaedulla (seteli tai mobiilimaksu) tai laskulla kurssin jälkeen. Kortitus tehdään kun maksu on suoritettu.

Koska kurssin käytössä on kokonaan oma allasvuoro Sporttaamon hallilla tulee kurssista oppilaille jonkin verran hallimaksua. Kurssi järjestetään sukellusseura PSK Kuplan kanssa. Kupla on sopinut yhteistyön Suunnon kanssa ja kurssin oheissuoritteina tehdään laitetestauksia Suunnon sukellustietokoneille. Kupla sitoutuu siirtämään kaikki kurssin aikana suoritetuista testisukelluksista saadut korvaukset hallimaksun kattamiseen. Se hallikulu mitä ei testauspalkkioilla saada katettua jaetaan tasan kurssille osallistuvien oppilaiden kesken ja laskutetaan oppilailta kurssin jälkeen. Maksimissaan tämä kustannus on siis 55€ (sis alv 24%) per kurssilainen.

Peruutukset viimeistään torstaina 7.11.2019. Viimeisen peruutuspäivämäärän jälkeen toimitetaan kurssimateriaali ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssi ja hallimaksusta.

Lisätiedot ja kysymykset: 

AIDA instructor, Kristian Mäki-Jussila, kristian.makijussila@gmail.com, 040-9613798

Aikataulu:

Lauantai 16.11.2019

13.00-15.00 Teoria 1 (Kutojantie 2E, 02630 Espoo)

15.00-16.00 Tauko

16.00-18.00 Teoria 2

19.00-22.00 Allas 1 staattinen hengenpidätys

Sunnuntai 17.11.2019

7.30-10.00 Allas 2 pituussukellus

11.00-13.00 Tentti

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page