top of page

la 28. syysk.

|

Virkistysuimala-urheilutalo Virkku

AIDA 2 Pool Kauhajoki (fi)

AIDA 2 Pool seikkailu Kauhajoella

Ilmoittautuminen on suljettu :(
Katso muut seikkailumme
AIDA 2 Pool Kauhajoki (fi)
AIDA 2 Pool Kauhajoki (fi)

Aika & paikka

28. syysk. 2019 klo 8.45 – 29. syysk. 2019 klo 14.30

Virkistysuimala-urheilutalo Virkku, Urheilutie 3, 61800 Kauhajoki, Finland

Lisätietoa

AIDA2 Pool vapaasukellus seikkailulla opitaan vapaasukelluksen perustaidot ja -tiedot hengitystekniikasta ja rentoutumisesta räpylöillä sukeltamiseen ja paineentasaukseen. Seikkailu koostuu teorialuennoista, allasharjoituksista ja tentistä. Kurssimateriaali on englanniksi, mutta opetus on Suomen kielellä. Kouluttajana kurssilla toimii Kristian Mäki-Jussila ja apukouluttajana Henrietta Kivijärvi.

Seikkalun jälkeen oppilaalla on valmiudet turvalliseen vapaasukellukseen ja sukellustaitojen harjoittelemiseen. Seikkailun lopuksi AIDAn vaatimukset hyväksytysti suorittaneille oppilaille myönnetään AIDA2 Pool-vapaasukelluskortti, joka on vaatimuksena monilla sukelluskeskuksilla ympäri maailmaa vapaasukellustoimintaan osallistumiseen. Pool kortin voi päivittää Aida2 Freediver kortiksi suorittamalla avovesiosuudet meidän avovesikurssilla tai jonkun muun Aida kouluttajan kanssa missä päin maailmaa tahansa.

Vaatimuksina AIDA2-Pool seikkailuun osallistumiseen on 18-vuoden ikä (16 vanhempien suostumuksella) ja 200 metrin uimataito sekä 300 metrin uimataito perusvälineillä (maski, snorkkeli ja räpylät). Aiempaa kokemusta vapaasukelluksesta ei tarvita eikä myöskään muita kursseja esim. AIDA1. AIDA2 Pool kortin saamiseksi tulee suorittaa allasvaatimukset (kahden minuutin hengenpidätys paikallaan sekä 40 metrin pituussukellus stereoräpylöillä) sekä tentti, joka perustuu kurssin teoriaosuuksiin sekä osallistujille sähköisesti jaettavaan aineistoon.

Allasharjoituksissa tarvitset sukelluksen perusvälineet (maski, snorkkeli ja räpylät) ja uima-asun, vedenpitävän ajanottokellon, painoja, sekä märkäpuvun. Märkäpuku olisi hyvä olla kurssilla etenkin hengenpidätysharjoituksissa jolloin paikallaan kelluessa tulee helposti kylmä. Uimahallin veden lämpötila on terapia altaassa 32 ja 25 metrin altaassa 27 astetta. Jos sinulta puuttuu jokin näistä varusteista niin ilmoitathan meille mahdolliset puutteet hyvissä ajoin ennen kurssia. Meillä on jonkin verran varusteita joita mielellään lainaamme oppilaille. TRITON vapaasukellusvarusteita voit myös ostaa ja voimme toimittaa ne sinulle etukäteen tai tuomme ne sinulle kurssille.

Kurssin hinta on 150 € (sis alv 24%) mikä sisältää mm luentomonisteet, AIDA2 Pool-kortituksen, sisäänpääsymaksut sekä kouluttajien matkakulut. Kurssin voi maksaa paikanpäällä Smartumin, Edenredin tai ePassin liikuntaedulla (seteli tai mobiilimaksu) tai kurssin jälkeen laskulla. Kortitus tehdään heti kun maksu on suoritettu.

Ilmoittautumis- ja peruuntumisehdot

Sitovat ilmoittautumiset osoitteessa www.freefallfinland.com/ilmoittautuminen. Kurssille mahtuu 12 oppilasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutukset viimeistään maanantaina 23.9.2019. Viimeisen peruutuspäivämäärän jälkeen toimitetaan koko kurssimateriaali ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan kurssimateriaalista puolet kurssimaksusta.

Lisätiedot ja kysymykset:

Freeefall Finland AIDA instructor, Kristian Mäki-Jussila, kristian.makijussila@gmail.com, 040-9613798

Aikataulu

Lauantai 28.9.2019

Paikka: VIRKKU - Kauhajoen virkistysuimala Urheilutie 3, 61800 Kauhajoki

8.45 Tapaaminen uimahallin teoriatilassa

09.00-11.00 Teoria 1

12.00-14.00 Allas 1 Static

14.00-15.00 Lounas (omakustanne)

15.30-18.00 Teoria 2

Sunnuntai 29.9.2019

9.00 Tapaaminen uimahallilla

9.30-11.30 Allas 2 pituussukellus

12.30-14.30 Tentti

Kurssi järjestetään yhteistyössä Suupohjan sukeltajat ry:n kanssa!

Tervetuloa aloittamaan matka kohti vapaapudotuksen ihmeellistä maailmaa! /Kristian ja Henrietta, Freefall Finland

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page