top of page

la 05. toukok.

|

Lahden Uimahalli

AIDA 2 Pool Lahti

AIDA 2 Pool seikkailu Lahdessa

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut seikkailumme
AIDA 2 Pool Lahti
AIDA 2 Pool Lahti

Aika & paikka

05. toukok. 2018 klo 9.00 – 06. toukok. 2018 klo 19.00

Lahden Uimahalli, Svinhufvudinkatu 8, 15110 Lahti, Finland

Lisätietoa

AIDA2 vapaasukelluksen peruskurssilla opitaan vapaasukelluksen perustaidot ja -tiedot hengitystekniikasta ja rentoutumisesta räpylöillä sukeltamiseen ja paineentasaukseen. Kurssi koostuu teorialuennoista, allasharjoituksista ja tentistä. Kurssimateriaali on englanniksi, mutta opetus on Suomen kielellä. Kouluttajana kurssilla toimii Kristian Mäki-Jussila.

Kurssin käytyään oppilaalla on valmiudet turvalliseen vapaasukellukseen ja sukellustaitojen harjoittelemiseen. Kurssin lopuksi hyväksytysti kurssin suorittaneille oppilaille myönnetään AIDA2 Pool-vapaasukelluskortti, joka on vaatimuksena monilla sukelluskeskuksilla ympäri maailmaa vapaasukellustoimintaan osallistumiseen. Pool kortin voi päivittää Aida2 Freediver kortiksi suorittamalla avovesiosuudet jonkun Aida kouluttajan kanssa missä päin maailmaa tahansa.

Vaatimuksina AIDA2-kurssille osallistumiseen on 18-vuoden ikä (16 vanhempien suostumuksella) ja 200 metrin uimataito sekä 300 metrin uimataito perusvälineillä (maski, snorkkeli ja räpylät). Aiempaa kokemusta vapaasukelluksesta ei tarvita eikä myöskään muita kursseja esim. AIDA1. Kurssin läpäisemiseksi tulee suorittaa allasvaatimukset sekä tentti, joka perustuu kurssin osallistujille sähköisesti jaettavaan aineistoon.

Allasharjoituksissa tarvitset sukelluksen perusvälineet (maski, snorkkeli ja räpylät) ja uima-asun, vedenpitävän ajanottokellon, painoja, sekä märkäpuvun. Märkäpuku olisi hyvä olla kurssilla etenkin hengenpidätysharjoituksissa jolloin paikallaan kelluessa tulee helposti kylmä. Jos sinulta puuttuu jokin näistä varusteista niin ilmoitathan kouluttajalle mahdolliset puutteet hyvissä ajoin ennen kurssia. Meillä on jonkin verran varusteita joita voimme mielellään lainata oppilaille.

Kurssin hinta on 150 € (sis alv 24%) mikä sisältää luentomonisteet, AIDA2 Pool-kortituksen sekä kouluttajan matkakulut.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page