top of page

pe 18. toukok.

|

Koulupolku 5

AIDA 2 Pool Uusikaupunki

AIDA 2 Pool seikkailu Uudessakaupungissa

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut seikkailumme
AIDA 2 Pool Uusikaupunki
AIDA 2 Pool Uusikaupunki

Aika & paikka

18. toukok. 2018 klo 19.00 – 19. toukok. 2018 klo 20.00

Koulupolku 5, Koulupolku 5, 23500 Uusikaupunki, Finland

Lisätietoa

AIDA2 Pool vapaasukellus seikkailulla opitaan vapaasukelluksen perustaidot ja -tiedot hengitystekniikasta ja rentoutumisesta räpylöillä sukeltamiseen ja paineentasaukseen. Seikkailu koostuu teorialuennoista, allasharjoituksista ja tentistä. Kurssimateriaali on englanniksi, mutta opetus on Suomen kielellä. Kouluttajana kurssilla toimii Kristian Mäki-Jussila ja avustajana Henrietta Kivijärvi.

Seikkalun jälkeen oppilaalla on valmiudet turvalliseen vapaasukellukseen ja sukellustaitojen harjoittelemiseen. Seikkailun lopuksi AIDAn vaatimukset hyväksytysti suorittaneille oppilaille myönnetään AIDA2 Pool-vapaasukelluskortti, joka on vaatimuksena monilla sukelluskeskuksilla ympäri maailmaa vapaasukellustoimintaan osallistumiseen. Pool kortin voi päivittää Aida2 Freediver kortiksi suorittamalla avovesiosuudet jonkun Aida kouluttajan kanssa missä päin maailmaa tahansa.

Vaatimuksina AIDA2-Pool seikkailuun osallistumiseen on 18-vuoden ikä (16 vanhempien suostumuksella) ja 200 metrin uimataito sekä 300 metrin uimataito perusvälineillä (maski, snorkkeli ja räpylät). Aiempaa kokemusta vapaasukelluksesta ei tarvita eikä myöskään muita kursseja esim. AIDA1. AIDA2 Pool kortin saamiseksi tulee suorittaa allasvaatimukset sekä tentti, joka perustuu kurssin osallistujille sähköisesti jaettavaan aineistoon.

Allasharjoituksissa tarvitset sukelluksen perusvälineet (maski, snorkkeli ja räpylät) ja uima-asun, vedenpitävän ajanottokellon, painoja, sekä märkäpuvun. Märkäpuku olisi hyvä olla kurssilla etenkin hengenpidätysharjoituksissa jolloin paikallaan kelluessa tulee helposti kylmä. Jos sinulta puuttuu jokin näistä varusteista niin ilmoitathan kouluttajalle mahdolliset puutteet hyvissä ajoin ennen kurssia. Meillä on jonkin verran varusteita joita voimme mielellään lainata oppilaille.

Kurssin hinta on 150 € (sis alv 24%) mikä sisältää luentomonisteet, AIDA2 Pool-kortituksen sekä kouluttajien matkakulut.

Aikataulu :

Perjantai 18.5.2018

19-21 Teoria (Uudenkaupungin Uimahalli, Koulupolku 5)

Lauantai 19.5.2018

09-12 Allas 1 (static)

12-13 Lounas (omakustanne)

13-17 Teoria (tentti)

17-19 Allas 2, pituussukellus

Peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua maanantaina 14.5.2018. Viimeisen peruutuspäivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssimaksusta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page