top of page

la 29. helmik.

|

Kaatialan Louhos

#FreezingFreefall

Telttasauna elämys ja vapaasukellusseikkailu jään alle Kaatialan louhoksella Kuortaneella

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut seikkailumme
#FreezingFreefall
#FreezingFreefall

Aika & paikka

29. helmik. 2020 klo 11.30 – 16.00

Kaatialan Louhos, Louhostie 339, 63230 Kuortane, Finland

Lisätietoa

Tämä vapaasukellusseikkailu vie sinut matkalle telttasaunasta avannon kautta jään alaiseen maailmaan, jota pääset tutkimaan turvallisesti henkeäsi pidätellen. Me rakennamme paikalle vapaasukeltajien leikkikentän missä pääset kokeilemaan sekä pituus-, että syvyyssukellusta samalla kun turvasukeltaja varmistaa turvalliset sukellukset. Paikalla tulee olemaan vähintään 3 turvanarulla yhdistettyä avantoa 12,5 metrin etäisyydellä toisistaan, joista voit sukeltaa pituutta 12,5m tai 25m sekä 2 kpl syvyysköysiä (noin 27m) sinulle ja turvasukeltajallesi. Telttasauna on kuumana tapahtuman ajan ja pitää sinut lämpöisenä sukellusten välissä.

Tälle seikkailulle osallistumiseksi sinulla tulee olla vapaasukelluskortti (aida 2 tai vastaava esim ssi1) sekä kaikille osallistujille pakollinen lanyard. Jos sinulla ei ole omaa niin meillä on myynnissä freeXperience lanyardeja alumiini karabiinilla 50 euron hintaan. Mikäli haluat sukeltaa myös syvyyttä niin silloin tarvitset myös maskivalon mukaan. Hyvä vapaasukellusmärkäpuku (5-7mm) on suositeltava varuste, mutta toki saat sukeltaa myös ilman märkäpukua. Mukaan kannattaa ottaa myös lämpimät vaatteet sekä evästä ja kuumaa juotavaa. 

Aikataulu:

Lauantai 29.2.2020

Klo 11.30-12.00 Kokoontuminen Kaatialan louhoksella

Klo 12.00-13.00 Turvallisuusbriiffi ja märkäpuvut päälle

Klo 13.00-16.00 Vapaasukellus jään alla

Majoitus:

Mikäli tarvitset majoitusta niin louhoksen lähistöltä löytyy useita eri vaihtoehtoja. Sukeltajien suosima paikka http://diversbb.fi/ löytyy 37km päässä louhokselta.

Seikkailun hinta on 50€ (sis. Alv 24%)

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page